Muutama päivä sitten tein pellillisen taviallista mustikkapiirakkaa.
Ajattelin etten laita tätä ohjetta muistiin, mutta pohja olikin tuoreeltaan ihan hyvää, niin tässä se nyt on
Nopeat ja kätevät tuoreeltaan syötävät tarjottavat on joskus tarpeen.
Pellillinen mustikkapiirakkaa
4 munaa
3dl sokeria,
200 g margariini sulaa
2 dl maitoa
2 tl leivinjauhe
2 tl vaniljasokeria
6 dl vehnäjauhoa
Munat ja sokeri vaahdoksi.
Sula rasva ja maito varovasti vaahtoon.
Loput varovasti sekoittaen taikinaan.
Taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Hilloa tai sosetta voi laittaa varovasti päälle.
Tuossa versiossa oli nyt päällä ensin seos jossa oli 2 purkkia rahkaa, 2 munaa, sokeria maun mukaan ja puolisen dl maitoa.
Kaadoin seoksen mustikkahillon päälle ja päällimmäiseksi ripottelin mustikat
Paistetaan 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti