Minä en aina tule toimeen tämän bloggerin kanssa.
Nämä punasipulit pomppasivat julkisuuteen ihan oma-aloitteisesti, kesken viimeistelyn.
Voi tietysti olla, että itse sähläsin jotain, mutta luultavasti tietokone on syyllinen.
Kilosta punasipulia tuli yksi purkki hilloa.
Punasipulihilloke
1 iso lasipurkki
500 g punasipulia
2 dl vettä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl hillosokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta myllystä
Kuori ja viipaloi punasipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, suola ja pippurisekoitus. Kiehauta seos ja lisää sipulit. Anna sipuleiden pehmentyä kannen alla noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää hillosokeri ja jatka seoksen keittämistä toiset 10 minuuttia. Siirrä hilloke puhtaaseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä Siirrä lopuksi jääkaappiin. Punasipulihilloke säilyy noin viikon ajan viileässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti