sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Tuunattu omenariisipuuro välipalaksi


Omenariisipuuro:

0,5 l omenamehua
0,5 l vettä
2- 3 omenaa
1,5 dl puuroriisiä
1 kanelitanko
1 tl suolaa

Laita nesteet ja omenakuutiot kattilaan ja anna kiehua
Lisää riisit sekaan ja kanelitanko.
Anna kiehua hiljakseen kypsäksi.
Ota kanelitanko pois ja mausta suolalla.
Jäähdytä ja nauti vaikka kylmän maidon kera.

Tuunasin puuroa vähän herkumpaan muotoon. Vatkasin vaahdoksi desin kermaa, jonka joukkoon lisäsin toisen desin valmista vaniljakastiketta. Lopuksi lisäsin kerma-vaniljavaahdon jäähtyneen puuron sekaan.
Piristykseksi hiukan vadelmia ja omena-vaniljakiisseliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti