Tässä yksi pikaruokien parhaimmistoa. Kesken suuren siivouspäivän kuuluu nauttia jotain herkullista ja nopeaa. Jääkaappiin unohtunut, jo hiukan elähtänyt iso parsakaali pääsi spagetin kanssa meitä ilahduttamaan.
Näin teimme:
Parsakaali pilkotaan paistinpannulle melko pieneksi paloiksi. Kaalia ei ole tarkoitus kypsentää, vain vähän pinnalta paahtaa ja kuumentaa, jotta sitä kannattaa pannulla ahkerasti käännellä. Lisätään hiukan suolaa ja mustapippuria
Pasta keitetään erikseen ohjeen mukaan. Juustot sulatetaan kypsän kuumaan pastan sekaan ja vasta sitten tarkistetaan maku. Käytetystä juustosta riippuu pastan suolaisuus ja muu maustamisen tarve. Esimerkiksi homejuusto ja kaikki tuorejuustojen loput sopivat tähän mainiosti. Meiltä löytyi voimakasta Koskenlaskijaa sekä raastettua cheddaria. Lopuksi pastan sekaan pyöritellään pannulta puolikypsät parsakaalit. Vasta tarjoiluastiassa kannattaa päälle lisätä sitruunanmehua ja reilusti tomaattia.
Eikä yhtään jäänyt huomiselle
Onpas niin herkku resepti, että täytyy laittaa korvan taakse ja kokeilla itsekin.
VastaaPoista