tiistai 15. maaliskuuta 2022

Kasviskastike spaghetilla


Yksi perheen suokikkikasvisruoka on kermainen kastike spaghetille. Siihen tulee erillaisia värikkäitä kasviksia, tomaattimurskaa ja loraus kermaa. Syöjistä riippuu kannattaako kastikkeeseen lisätä valkosipulia tai chiliä. Valmiiseen kastikkeeseen sopii mieluisat yrtit, jotka kannattaa lisätä ihan viimmeiseksi. 
Tämän päiväiseen kastikkeeseen tuli kesäkurpitsaa, paprikaa, porkkanaraastetta, sipulia, valkosipulia, maissia, minitomaatteja ja kevätsipulia.


Isolla pannulla tai kattilassa pilkotut kasvikset kuullotetaan voi-öljyseoksessa kypsymisjärjestyksessä. Minä kuullotin sipulit erikseen, koska halusin niistä kunnolla maut esiin.
Lisäsin tomaattimurskan ja kiehautin. Maustoin suolalla, mustapippurilla. Viimmeiseksi lorautin hiukan kermaa ja jälleen kiehautin.
Kasvikset ei kypsy ihan mössöksi, vaan ovat hyviä ja sopivan kypsiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti