maanantai 17. tammikuuta 2022

Raivaussyömisen toinen viikko ja korona

Toisen viikon keskiössä ei ollut raivaukset eikä keittiömurheet. Yksi lapsista oli kaverillaan kylässä ja sieltä se tuli. Ensin oli lapsella maha kipeä ja sitten nousi kuume. Nyt on kuudes päivä menossa ja hyvin jo voi, mutta pysyttelee vielä huoneessaan.
Minäkin sain taudin.Viikonloppuna oli tavallistakin laiskempi olo ja nousi vähän lämpöä. Niimpä testin tein ja ihan pieni varjomainen toinen viiva nousi. Meillä kun on muutama rokottamaton erityinen, niin nyt on yritettävä olla supervarovainen.

Ruokahuolto on ollut keittojen ja muiden helppojen varassa. Varastot on hyvin huvenneet ja yhdellä kauppaseissulla on tämä viikko selvitty. Jääkaappiin on lisätty vain maitoja ja salaattiaineksia. Vielä riittää varastoista ammennettavaa


Nyt on pakastimen lohivarannot käytetty, luulen niin.
Tähän uuniloheen laitoin mausteiden lisäksi hapankaalia ja punasipulia.
Luulin että hapankaali olisi pikkuteineille liian rankkaa, mutta sanoivatkin, että ihan parasta kalaa.
Kukahan nyt oli ennakkoluuloinen. 

Loppulohi pääsi seuraavana päivänä peruna-lohilaatikkoon.

Yhtenä iltana ilatapalaksi laitoimme tagokuppeja, joihin kavisten lisäksi sopi ylijäämäbroileri.
Se verran tauti laiskottaa, että tiskipöytä saa luvan odottaa aamua.

1 kommentti:

  1. Pitääkin joskus kokeilla hapankaalia lohen päällä, ei olisi tullut itselle mieleenkään. Meillä koira syö raakaruoan joukossa lähes joka päivä hapankaaliannoksensa, mutta itse tulee sitä syötyä vähän vähemmän, vaikka periaatteessa se ihan hyvän makuistakin on.

    VastaaPoista