keskiviikko 10. helmikuuta 2021

REMONTIN TOINEN PÄIVÄ JA TÄYTETYT BROILERINFILEET


Aurinko paistaa ja pihalla on pelkästään kaunista. Muutamana viimme vuonna on ihmetelty, kun syksy vain jatkuu eikä oikeaa talvea tule ollenkaan. Onneksi se ei ollut lopullisesti pois. Nyt kaupoista on pulkat ja sukset myyty loppuun ja talvi on kuten sen kuuluukin olla. 

Ruokana meillä oli tänään täytettyjä broilerin fileitä, jotka paneerasin hamppurouhe-vehnäjauhoseoksessa. Vähän rumia hampun kanssa tuli, mutta maku oli aivan kelvollinen.
 
Broilerinfileet olivat valmiiksi miedosti suolattuja ja vain hiukan lisäsin pinntaan mustapippuria. Alimmaisen fileen pinnalle sipaisin yrttistä tuorejuustoa ja asettelin päälle toisen fileen.
Pyöräytin fielparit ensin kanamunassa ja sitten jauhoseoksessa. Jauhoihin lisäsin hiukan suolaa ja valkopippuria.
Pannulla otin fileiden pintaan värin, jonka jäjkeen laitoin ne vuokaan uunia odottamaan.
Viimmeisenä fileiden päälle paljon punasipulia ja loraus kermaa.
Lopulta uuniin.
Broilereiden viereen toiseen vuokaan basmatiriisiä ja parsakaalia. Nesteeksi riisin joukkoon mietoa kasvislientä.  
 

Mummulle lähti tällainen annos,

Remppa on edennyt kuistin ikkuna-ja kattolistoihin.
Pieni wc on saanut toisen pohjamaalin ja kodinhoitohuoneen irroneet laatat on korjattu.
Huomenna jatketaan...tai hän jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti