sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Täytetyt broilerin rintafileet

Tänään tarjoillaan broileria, vaihteeksi. Oikeasti tuntuu, että broileria on aivan liian usein, varsinkin kun talouden Mummun mielestä broileri tarkoittaa vanhaa sitkeää kanaa. Viralliset terveyssuositukset sanovat toisin, mutta mummun mielipidettä se ei ole muuttanut ja tuskin tulee koskaan muuttamaankaan.
Aina ei voi kaikkia miellyttää.


Täytetyt broilerin rintafileet
8 broilerin rintafilettä
2tl suolaa
1tl mustapippuria
chiliä


Täyte:
kesäkurpitsaa
palsternakkaa
sipulia
valkosipulia
suippopaprikaa
pala mustapippurijuustoa
Täytevihannekset pilkoin mahdollisimman pieniksi ja kuullotin voissa. Viimmeisenä lisäsin juuston ja hiukan ranskan kermaa.

Avasin fileet kuten kirjan. Laitoin täytteet ja suljin hammastikulla kirjan kannet kiinni. Paistoin pannulla broilerifileiden pintaan kauniin värin ja siirsin ne uunivuokaan. Loput täytteet laitoin fileiden päälle. Pannun, jossa valmistin täytteen,  huuhtelin tilkalla vettä ja kaadoin se fileiden päälle kastikkeeksi.

Taas olin liian varovainen mausteiden kanssa, niitä olisi voinut riputella reilummin.
Eriävistä mielipiteistään huolimatta mummu sai "vanhan kanansa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti