sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Spaghetti-broilerpataa ja omenapaistos jälkkäriksi

Tänään perhe sai eilistä evästä hiukan jalostettuna. Jääkaappiin oli talletettu liian pieni annos spaghettia ja broilerin rintafilettä niin, että niistä saisi yksistään perheelle aterian. Uusi vuokaruoka syntyi, kun nämä kaksi pääsivät samaan pataan.

Pilkoin saksilla spaghetin ja puukolla pienensin broilerit. Fileiden kanssa olleen kastikkeen kaadoin kattilaan ja lisäsin sekaan hiukan vettä. Kuumaan kastikkeeseen sekoittelin vajaan paketillisen Koskenlaskija-juustoa ja Aurajuuston murusia.
Jääkaappin oli unohtunut myös pari paprikaa, jotka pannulla pyöräytyksen jälkeen olivat taas kuin uusia ja pääsivät nekin pataan. Sitten kaikki sekaisin ja kastike sekä vähän juustoraastetta päälle. 
Pata oli uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. 


Kaunis ja maukas syysruoka valmistui nopeasti eilisistä eväistä ja sopi kaikkien makuun. 

Jälkkäriksi nautittiin omena-kaurapaistosta, jonka päälle loroteltiin kaupan purkista vaniljakastiketta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti