Ohje on kopioitu suoraan Myllyn Parhaat- sivuilta ja on nopea sekä helppo tehdä.
Tästä kuvasta hyvin huomaa vaalean alumiini vuoan ja mustan vuoan eron. Kakut oli yhtä aikaa uunissa.
5 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
2 | dl | sokeria |
2½ | tl | leivinjauhetta |
2 | tl | kanelia |
1 | tl | inkivääriä |
2 | dl | kermaa |
3 | munaa | |
2-3 | dl | banaanisosetta (2-3 isohkoa banaania) |
1½ | dl | juoksevaa margariinia |
Valmistusohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen.
- Banaanisose kannattaa tehdä esim. sauvasekottimella, jolloin sose on melko löysää. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min ennen kumoamista.
- Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua.
VINKKI! Sihtaa kakun pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua. Kakkutaikinasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti