keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Pinaatilla peitelty uunilohi


Kalapäivä pitkästä aikaa.
Uusin ihastukseni on tämä pinaatilla ja savulohituorejuustolla peitelty uunilohi. Kovin usein tätä ei uskalla tehdä, ettei vatsa halkea. On se niin hyvää.

Ensin teen kattilassa paksun valkokastikkeen johon sekoitan lehtipinaattia. Kun pinaatti on hetken kypsynyt laitan sekaan maustetun tuorejuuston sekä hiukan sitruunamehua. Sitten maistan ja lisään suolat ja muut mausteet sen mukaan miltä tuntuu. Tähän käytin savulohi tuorejuustoa, mutta esim kanttarellituorejuusto sopii myös.



Näin nopeasti ja helposti saa koko perheelle ruuan. Ihan tavallisen, mutta hiukan erillaisen.
Lapsille oli taas kynnys maistaa, kun näytti niin erillaiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti