lauantai 11. tammikuuta 2020

Hirvenjauhelihapihvit ja mansikkapuuro



Metsästävien nuorten miesten äitinä pääsen joskus tekemään muutakin kuin sika-nautaa. Tällä hetkelläkin pakastimesta löytyisi hirven lisäksi jäniksenjalkaa ja sorsanrintaa ja muuta hiukan arveluttavaa.
Ennakkoluuloa, tiedetään.

Tällä kertaa turvallista ja tuttua hirveä. Metsäisen säväyksen jauhelijapihveihin antoi kanttarellituorejuusto, aidot sienet olisi tietysti olleet ne oikeat,  Tuorejuusto on miedon makuista, mutta kyllä se sieltä löytyi.



Toinen mukava riistaruokien mauste on kuusenkerkät eli keväisen vaaleänvihreät vuosikasvaimet, joita voi kätevästi pakastaa. Luonnon Makian valmistama kuusenkerkkäsuola sopii myös.





Jälkiruuaksi olisi mansikkaisen makeaa vispipuuroa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti