Haudutuspata on hellepäivän ilo.
Ainekset vain pataan, kansi päälle ja pata pihalle porisemaan. Muutaman tunnin kuluttua voitte kokoontua syömään.
Haudutuspata on niitä kapistuksia, jotka jäävät helposti käyttämättä ja unohtuvat kaapin perälle, vaikka ovat keittiössä paikkansa ansainneet
Nytkään ei tullut kokatessa kuuma.
Oivallinen broileripata
800 g broilerin
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2 porkkanaa
paprika
1 rkl voita
1rkl rypsiöljyä
5 dl vettä
1 kpl kanaliemikuutiota
1/2 kpl sitruunaa
1dl tuoretta timjamia
1-2 laakerinlehtiä
8 kpl sipulia
1/2 sitruunamehua
puoli purkkia smetanaa
Mausta broileripalat suolalla ja pippurilla. Pilko porkkanat, paprikat ja muut kasvikset, joita kannattaa käyttää runsaasti. Hienona valkosipulit.
Laita kaikki haudutuspataan ja maustettua nestettä niin paljon, että lihat peittyy.
Hauduta ensin hetken suurimmalla lämmöllä ja ainakin tunti tai pari Low lämmöllä.
Kantta ei tarvitse nostaa eikä pataa pyöritellä kypsymisen aikana.
.Antaa olla vaan.
Voiman keräys tauko. Helteellä tarpeen meille kaikille
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti