Eikö olekin nättiä?
Näin tein Moussakkaa
Aliksi itketin munakoisoviipaleet uunissa (ölyä,suolaa,pippuria päälle)
Keitin perunaviipaleita melkein kypsäksi ja valutin ne.
Tein jauhelihakastikkeen, jossa sipulia, valkosipulia, kanelia, suolaa, pippuria ja tomaattimurskaa.
Normaali valkokastike, jäähtyneenä sekoitin siihen pari kananmunaa ja juustoraastejämät.
Vuokaan perunaviipaleet alle, jauhelihakastike, munakoisoviipaleet ja taas kastiketta. Päällimmäiseksi valkokastike ja uuniin noin 40 minuuttia. Jos hetken uunin jälkeen tekeytyy, niin on vielä parempaa.
Ajattelin myös kasvissyöjättäriä vaihtamalla muutamaan vuoan jauhelihat parsakaaliin.
Mummun lempihommaa on keräillä kaikenlaista satoa.
Ihan ilman apua ei retket kasvariin enää onnistu, mutta tyytyväisyyttä se ei vähennä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti