Koululaiset saivat välipalaksi vanhoja banaaneja, tosin hiukan jalostettuna. Tällä ohjeella saa paksuja hyviä lettuja, jotka ei liika maistu imelälle banaanille.
Kaveriksi näille sopi erinomaisesti mustaherukkahyytelö, joka maistuu, mutta ei ole liian makeaa.
Amerikkalaiset banaanipannarit
4 banaania
6 dl maitoa
2 isoa kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
3 rkl sokeria
1 tl suolaa
iso ripsaus jauhettua kanelia
4 rkl öljyä
Lisäksi tarvitaan rasvaa paistamiseen
Soseuta banaanit esim haarukalla tilsimällä lautasella/kulhossa. Sekoita kulhossa banaanisose, maito ja kananmunat. Sekoita jauhojen joukkoon leivijauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos ölyn kanssa taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Parempaa tulee, jos taikina saa ennen paistoa hetken viileässä turvota.
Paista paistinpannulla miedolla lämmöllä, jotta pannarit ennättävät kypsyä eikä pinnasta tule liian tumma.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti