Jouluruokaa on nyt syöty monta päivää ja makuelimet kaipaavat selvästi vaihtelua. Meidän koko kahdenkymmenen hengen joulupöytä rakastaa kaikkia perinteisiä joululaatikoita ja salaatteja, mitä juhlapöytä tarjoaa. Lihasta ja kalasta ruokakunta on montaa mieltä, mutta niistäkin jokainen löytää mieleisensä.
Nyt jouluväki on lennähtänyt omille oksilleen ja arki voi alkaa.
Aloitin arjen rullaamalla broilerin fileitä, joiden sisälle tuli aurinkokuivattua tomaattia, juustoa ja pieni lehti basilikaa
Mausteiksi vain suolaa, mustapippuria ja basilikaa. Rullat kypsyivät uunissa 200 asteessa noin puolituntia. Maku rulliin tulee täytteen juustosta ja tomaatista.
Mummulle naapuriin lähti tällainen annos.
Jouluruoka on taivaallisen hyvää, mutta kyllä maistuu hyvälle taas paluu normaaliin arkiruokaan. Onneksi taas saa huomenna uudenvuodenaattona pistää vähän jotain erilaista pöytään! :)
VastaaPoista