sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Parsakaali-broleripannu

 Kaaupasta lähti mukaan kaunis parsakaali. Mitään ajatusta loppukäytöstä ei siinä vaiheessa ollut, mutta kaali näytti niin herkuliselta ja voimakkaalta. Eikös parsakaali olekin eräänlaista voimaruokaa?               Tässä ohjeessa kiinnostavaa on se, että parsakaalin varsikin pääsee annokseen.


Näin sen tein:

1rs (300g) broilerin filesuikaleita
0,5rkl öljyä
muhkea parsakaali
2 valkosipulin kynttä tai makusi mukaan
1rkl (20g) inkivääriä hienonnettuna
1rkl voita
1dl vettä

  • Valmistus

    alle 30 min
    1. Ruskista broilerin fileesuikaleet rasvassa pannulla. Siirrä broilerit sivuun odottamaan.
    2. Huuhtele parsakaali ja irrottele kukinnot. Paloittele varsi pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
    3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää valkosipuli, parsakaali ja inkivääri. Kaada joukkoon vesi. Kypsennä miedolla lämmöllä niin kauan, kunnes vesi on haihtunut. Kääntele seosta välillä, jotta se ei pääse palamaan. Parsakaali saa jäädä hieman napakaksi.
    4. Sekoita joukkoon soija ja broilerit. Tarjoa sellaisenaan tai jasmiiniriisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti