Pitkästä aikaa pöydässä oli lammasta. Naapurikunnan kanafarmari on myös lammasfarmari ja häneltä ostimme kokeeksi lampaanjauhelihaa. Edellisestä kerrasta on todella kauan.
Ohje oli "Karitsan Kebakot", johon kaiken alla olevan lisäksi olisi pitänyt laittaa minttua ja harissaa, mutta niitä ei varastoista löytynyt ja ei ehkä tule löytymäänkään.
Jauhelihamassasta tuli niin kosteaa, että luovuin kebakko aikeista ja tein tavallisia pihvejä.
Hyviä näistä tuli
Lammaspihvit
400-500g karitsanjauhelihaa
2 munaa
1 sipulimurskaa kuullotettuna
3 valkosipulin kynttä
1 suippopaprika
puolikas keltainen paprika
puolikas kesäkurpitsa isona raasteena
70g tomaattipyrettä
yrttisuolaa/suolaa
mustapippuria
Paistoin pannulla. Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti