maanantai 11. toukokuuta 2020

Jämälihoista kastike

Jääkaappiin oli jäänyt pala kypsää possun kasleria ja paketillinen naudan jauhelihaa. Kummastakaan ei yksinää ollut koko perheelle ruuaksi, mutta yhdessä niistä sai hyvää.
Paistoin voissa muutaman punasipulin ja kaksi ohuiksi suikaloitua suippopaprikaa. Edelliseltä ruualta oli jäänyt myös porkkanaraastetta ja ylikypsiä kirsikkatomaatteja jotka kippasin kastikkeen joukkoon. 
Lisäsin hiukan vettä ja kanttarellilla maustetun tuorejuuston.
Kansi päälle, levy pienelle ja "jääkaapin siivous-soosi" pastan valmistumisen ajaksi hautumaan.  

  
 Kaveriksi tälle kastikkeelle olisi sopinut riisi tai pasta ihan yhtä hyvin kuin perunakin.

Tukiopetusta etäkoulussa.
Vielä kun muutama päivä jaksetaan, niin tämä on ohi. Ainakin tältä keväältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti