torstai 30. huhtikuuta 2020

Pinaattilasagnette

Hämmästytti lukea erään kotimaisen makaroonitehtaan johtajan haastattelua, jossa hän kertoi heidän nyt korona aikaan seitsenkertaistaneen tuotantonsa. Vakuutteli, ettei poikkeusoloissakaan suomalaisilta makarooni loppu. Perunan viljelijöinä pidämme tietysti pastatuotteita kakkosluokkalaisina ja herkuttelemme niillä harvoin, tai ainakin ennen etäkoulua teimme niin. Nyt huomaan tekeväni pastaa monta kertaa viikossa ja hyväähän se on, hätäpasta. 

Tänään helpporuokana oli lehtikaali-jauhelihalasagnette.
Kaikki sekaisin ja raasteista teyty juustokastike päälle. Uunissa noin tunnin ja hetki vetäytymistä, jos nälkäiset malttaa odottaa. 

Melkein en kerinnyt kuvaa ottamaan kun syöjillä oli niin kiire. 

Huhtikuun koulut on ohi ja välipalan jälkeen siirrymme pihan rapsutteluun. Välipalaksi hyvin mustikkaista rakaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti