maanantai 27. huhtikuuta 2020

Keskurpitsa-halloumipihvit

Kasvisruokapäivän viihdykkeeksi etsin jotain sellaista mitä en ole koskaan ennen tehnyt. Keäskurpitsa-halloumpihvit vaikuttivat kiinnostavilta ja koska aineitakin sattui varastosta löytymään, niin päätin kokeilla. Ruokaraadin mielestä ei ollut lainkaan huono päätös.
Ohje on todella helppo ja nopea. Laitoin enemmän kurpitsaa mitä ohjeessa oli ja siksi pihveistä tuli hiukan liian "nesteisiä". Olisi kannattanut vielä huolellisemmin valutella pois ylimääräisiä nesteitä. Ohjeesa ei ollut tuorejuustoa, mutta lisäsin sitä kun jääkaapissa sattui olemaan avattu rasia.

 Pihvit paistetaan pannulla molemmin puolin muutaman minuutin. Meillä on liesituuletin rikki, joten nostelin pihvimassan pelleille ja kypsensin ne uunissa. 

Kesäkurpitsa-Hallounpihvit

300-400g kesäkurpitsaa
200g halloumjuustoa
1 kananmuna
oliiviöljyä tai voita paistamiseen

Jugutti-limekastike

2dl turkkilaista jugurttia
1limen mehu ja kuori
suolaa
sokeria
mustapippuria


          
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti