maanantai 27. huhtikuuta 2020

Gluteeiniton pasta ja uunimakkat

Vihdoinkin puoliso päätti kokeilla gluteeinitonta ruokavaliota. Hän on jo vuosia kärsinyt erillaisista vatsavaivoista, päänkivusta ja muista kummallisista oireista ja vuosia olen ympäripuhunut häntä edes kokeilemaan elämää ilman viljaa. Vihdoin hän suostui ja vaikutus jää nähtäväksi.
Varastoista löytyi gluteenitonta punajuuripastaa ja sillä aloitetaan. Puoliso nopeana miehenä ennätti viedä pasta pakkauksen roskiin, niin ei tullut siitä kuvaa.

Lounas piti taas niin kuin joka koulupäivä taikoa nopeasti. Tänään virittelin pastan johon lisäsin karkeaksi raastettua porkkanaa, punasipulia. koskenlaskijaa ja mausteeksi tuoretta basilikaa. Pienellä lorauksella kermaa sidoin kaiken sametiksi. 
Pasta vaatii vain kahdeksan minuutin keittoajan, joten kokin pitää olla nopea, jos aikoo saada tarvittavat lisäaineet sekaan.
Koulupäivän tärkein ateria oli jälleen vain makaroonia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti