tiistai 10. maaliskuuta 2020

Nacholohi uunissa

Neljän tähden illallisesta sain inspiraation kokeilla tällaista. Uunilohen päälle suolat, nachoja. kuullotettua sipulia ja päällimmäiseksi salsa. En tiedä oliko tässä aivan samat aineet mitä ohjelman tähdellä, kun muistista tein. Omasta mielestäni ei ollut hääviä, mutta lapset tykkäsi. Mummun mielipidettä en edes kysynyt. 


Ensin kala hetkeksi uuniin nahkappuoli ylöspäin, että nahan saa irti. Sitten vain kaikki päälle ja 20 min 175 astetta. Aika ja asteet riippuu siitä kuinka kypsää kalaa haluaa. Me pidämme umpiläpi kypsästä.

Kalan kaveriksi tavallinen perunamuussi ja vihreä salaatti sekä suolakurkkuja.
Mummulle lähti tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti