Meille on pesiytynyt pieni flunssa. Se hyppelee nenästä toiseen ja tekee kaktuksen paloista pesän kurkkuun. Osa lapsosista ei tule toimeen edes nuhan kanssa muista taudeista puhumattakaan. Nyt kun aikuisetkin toimimme buranalla, niin on pakko mennään siitä missä aitaa ei ole.
Viikonlopun ruokahuolto pelastui pahanpäivän varalle tehtyjen pakastimen aarteiden ansiosta.
Sunnintai iltana heräsin sen verran, että valmistin iltapalaksi nopeat munakasmuffiinssit sekä salaattia.
Alla olevan muffinssi ohjeen tein kaksinkertaisina. Ajatuksena oli syödä huomenna lounaaksi loput, mutta vain yksi jäi.
Ainekset
12 annosta
- 1pkt(170 g)HK Amerikan pekonia
- 1(100 g)sipuli
- 1(170 g)punainen paprika
- 6kananmunaa
- 1dlmaitoa
- n. 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Voiteluun
- voita
- Leikkaa pekoni kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikasta siemenet ja hienonna paprika.
- Kypsennä pekoni paistinpannulla. Lisää sipulit kuullottumaan. Lisää lopuksi myös paprikakuutiot. Siirrä pannu pois levyltä.
- Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla. Sekoita joukkoon maito ja mausteet. Lisää pekoniseos munamaitoon.
- Voitele muffinipellin kolot huolellisesti voilla. Jaa munaseos tasaisesti muffinivuoan koloihin siten, että ne tulevat lähes täyteen. 3. Paista 175 asteessa 20-25 minuuttia. Irrota munakkaat varovasti muffinipellistä muovisen tai puisen lastan avulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti