lauantai 15. helmikuuta 2020

Kevätaurinko ja broilerpaistos


Eilen Perjantaina oli pitkästä aikaa päivä, jolloin oli pakko päästä pihalle. Muutama aste pakkasta ja auringossa oli selvästi kevään tuntua. Täällä on ilmat koko talven olleet tosi surkeat, eikä oikeaa talveakaan ole ollut kuin muutaman päivänä.

Ruokalistaan olin tälle päivälle suunnitellut broilerilasagnea, mutta jos metsään haluat mennä nyt oli keksittävä jotain nopeampaa.
Jääkaapista löytyi keitettyjä perunoita ja tavallisia hunajamarinoituja br.suikaleita. Perunat vaan siivuiksi ja broilerit pannulla kypsiksi hiukan tavallista runsaammilla mausteilla. Kaikki vuokaan ja juustoraaste päälle. Tähän olis pitänyt laittaa jotain värikästä sekaan, mutta nyt oli liian kiire.
Ruokavuoka ulkoiluna ajaksi uuniin.


Vaikka tämä on super tylsä ja arkinen ruoka laitan tämän silti muistiin. Hyvän ei todellakaan tarvitse olla kallista tai monimutkaista.
 Seuraavalla kerralla panostan vihanneksiin tai johonkin maustettuun tuorejuustoon, niin tulee vielä parempaa. Nyt ei vaan kerinnyt.

Mummeli, joka broilerin palat yleensä kissalle syöttä söikin kaiken itse. Annos ei kauneudellaan koreile, mutta menköön.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti