Edellisestä uunifetapastasta on todella kauan, mutta vieläkin se on yhtä herkullista.
Tein alla olevan ohjeen mukaan, mutta kolminkertaisena, ja kaikki meni.
Uunifetapasta
250 g pastaa
200 g fetajuustoa
1 dl oliiviöljyä
1/2 punainen chilipalko
1 rasia kirsikkatomaatteja
pippuria
ripaus suolaa
tarjoiluun basilika
Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan
Viipaloi chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
uunin keskiosassa 200 asteessa 15 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon. Tarjoile basilikan kera.
Meillä ei ollut tuoretta basilikaa, niin silppusin päälle persiljaa ja kevätsipulia.
Pastan kaveriksi idätettyjä mung-papuja ja vihreäsalaatti.
Viikon sukkahaaste on just nyt loppu. Seitsemän sukkaa on puikoilla ja nyt pitäisi saada ne valmiiksi.
Tämä kuudes sukka tulee olemaan samettisen pehmeää merinoa. Muistaakseni ennen en ole täysmerinosta sukkia tehnyt enkä siis tiedä kuinka kestävät ja pysyvät jalassa.
Ainakin yösukkina menee, jos siivosti nukkuu.
Viimeinen sukka valmistuu jämälankanyssyköistä. Koska jämälangat tuntuu ihan ilmaisilta, niin sillä selityksellä voi joskus käyttää jotain arvokkaampaa lankaa.
Valmistuukohan nämä seitsemän sukkaparia huhtikuun aikana?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti