Todellinen pitkään haudutettu bolognese nautitaan laadukkaan pastan kanssa. Tänään teimme vääräoppisesti ja nautimme K.Aihisen Todellisen Bolognesen perunamuussilla. Rikkeestä huolimatta ruoka teki hyvin kauppansa
Bolognesekastike Aihisen ohjeella
2 varsiselleriä
3 porkkanaa
2 sipuli
3 valkoipulinkynttä
900 g naudan paistijauhelihaa
1 prk tomaattimurska
2 tölkkiä kokonaisia säilyketomaatteja
suolaa
mustapippuria
Kuori ja pilko porkkanat ja selleri. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota juurekset ja sipulit kattilassa ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää jauheliha kattilaan ja anna paistua kypsäksi.
Kaada viimmeiseksi kattilaan tomaatit ja sekoita, jotta tomaatit rikkoutuvat.
Anna hautua kannen alla vähintään tunti, tai mielellään useampi, sillä kastikkeen maku paranee pitkään haudutettaessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti