lauantai 16. huhtikuuta 2022

Kaurasuklaapalat

 

Kaurasuklaapalat

9 dl kaurahiutaleita

2 rkl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

2 dl sokeria

4 tl vaniljasokeria

200 g voita

5 rkl tummaa suklaata

2 maitosuklaalevyä

6 palaa tummaasuklaata

Sekoita kuivat aineet. Lisää sulatettu voi ja siirappi. Levitä massa uunipellille tiiviiksi ja tasaiseksi. Paista 175 asteessa 10 minuuttia.

 Paistetulle levylle paloitellaan suklaa tasaisesti.Sammuta uuni ja laita pelti uunin jälkilämpöön muutamaksi minuutiksi jotta suklaapalat sulavat.

 Laita tällä aikaa tummat suklaat minicrip-pussiin ja pussi tulikuumaan veteen, niin että suklaat jää vedenpinnan alapuolelle, mutta pussin suu pysyy kuivana. Anna  suklaan sulaa. Ota pelti uunista ja levitä maitosuklaa lusikalla tasaisesti koko pellille. Leikkaa sitten minicrip-pussin kulmaan tosi pieni aukko ja pursottele viivoja maitosuklaan pinnalle. Täräytä peltiä sitten vähän pöytää vasten että kuvio laskeutuu. Anna levyn kovettua jääkaapissa kylmäksi ennen kuin leikkaat sen paloiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti