Broilerinjauhelihasta valmistin tänään pinaatilla ja juustolla täytettyä mureketta. Makua olisi voinut olla enemmän. Ensi kerralla maustan murekemassan tomerammin ja täytteeseen tulee kunnollista juustoa. Muuten oli siis hyvää, jos ei oteta huomioon, ettei maistunut oikein miltään.
Tein suunnilleen ohjeen mukaan, mutta kaksinkertaisena.
VALMISTUSAINEET
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 gRESEPTI
Sekoita keskenään crème fraiche ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Freesaa sipulikuutioita pannulla öljytilkan kera ja anna hetki jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään ja anna massan maustua ja kylmetä jääkaapissa. Painele massa öljytylle leivinpaperille tasaiseksi levyksi. Laita levyn päälle sulatejuustoviipaleita sekä nopeasti pannulla freesattu pinaatti. Kääri levy rullalle ja kypsennä 200 °C uunissa n. 30min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti