sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Pitsakastike

 Täällä tuoksuu vahvasti tomaatti ja valkosipuli


Pitsakastike noin 2-3 litraa

1 litra kirsikkatomaatteja (isot paloina)
2 prk (yht. 1kg) tomaattimurskaa
1 tuubi (140g) tomaattipyrettä
1/2dl oliiviöljyä
1/2dl fariinisokeria
2tl suolaa
1-2tl mustapippuria (tai mitä tahansa pippuria)
1 kokonainen valkosipuli
basilikaa
timjamia
oreganoa

Kuori valkosipulinkynnet, pilko tomaatit, riivi yrteistä lehdet ja mittaa muut aineet kattilaan. Keitä aineksia hetki kasaan, näin maut heräävät ja mahdollinen liika neste haihtuu pois. Soseuta kastike sileäksi ja anna vielä hetken pulpahdella.


Tässä olisi vielä hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti