Jess! Kerrankin ruoka, josta kaikki pitävät (paitsi mummu,joka ei milloinkaan pidä kanasta). Paistileike on kanan rasvaisin osa, josta pitkään kypsentämällä saa todella herkullista tarjottavaa. Tämä vuokaruoka kestää myös sen, jos se joutuu odottamaan syöjiä. Idean tähän ruokaan löysin Mimmin-blogista nimellä "sipulinen broilerivuoka".
Kanan paistileikkeet uunissa
450g kanan paistileikkeitä
rasvaa lihojen paistamiseen
suolaa, paprikajauhetta, mustapippuria, sipulijauhetta
2 sipulia (tai enemmän)
Iso pala kesäkurpitsaa
pala mukulaselleriä
paketti fetajuustoa
2dl kaurakermaa
Leikkaa paistileikkeet puoliksi ja mausta molemmin puolin. Sillä aikaa kun liha imee makua pilko käyttämäsi vihannekset. Paista lihat kuumalla pannulla runsaassa voissa kauniiksi molemmin puolin ja laita ne sitten laakeaan vuokaan. Pannuun jääneessä voi-mausteessa pikapaista kasvikset ja lisää ne lihojen päälle. Murustele vielä fetajuusto ja ihan viimmeiseksi lisää kaurakerma.
Kypsennä ruokaa noin 200 asteisessa uunissa vähintään 30 minuuttia.
Tällainen annos lähti mummulaan.(koira sai lihat)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti