keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Broileripiirakkaa pellillinen, gluteeniton



Oikea alkuperäinen ohje hävisi netin suureen ja ahnaaseen suuhun, mutta jotenkin näin se meni:
2dl gluteenitonta jauhoa
2dl perunamuussijauhetta
1tl leivinhauhetta
hyppysellinen suolaa
200g sulaa voita
2dl kermaviiliä
ehkä myös vettä

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää jäähtynyt voisula. Seuraavaksi lisää kermaviili ja vesi.
Taputtele pohja piirakkavuokaan (minä tein kaksinkertaisena uunipellillisen)
Täytteeseen laitoin keltaisen ja punaisen paprikan. Maustetut broilerin rintafileet paistoin pannulla ja siivutin ohiuksi siivuiksi, jotka levitin pellille tasaisesti. Tässä vaiheessa tuli vieraat ovesta enkä enempää ehtinyt.
Päälliseen sekoitin chili-paprikatuorejuustoa, kermaa, kaksi kananmunaa ja mausteita.
Päällysen voi tehdä makunsa mukaan ja siinä tuskin pystyy epäonnistumaan.
Pohjan ohje on niin hyvä, että haluan sen tallettaa tänne seuraavien vieraiden varalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti