maanantai 9. maaliskuuta 2020

Pekoniin kääräisty broiler

Tänään on tiskauksenvastainen päivänä. Se on vakavasti otettava tunne, jota on syytä kunnioittaa. Ruokaa on mukava tehdä, mutta se loppusiivous ja tiskipöydän raivaus ei ole mukavaa nähnytkään. Joskus kun likaisten astioiden röykkiö oikein potuttaa uhkaan tarjoilla heille tästä lähtien vain banaaneja.

Tänään päivälliseksi valmistin yhden pellin ruokaa, broilerinfilekääröjä. Helppoja valmistaa ja ainoastaan leikkulauta sekä uunipelti tarvittiin.



Broilerin fileet tai minuuttipihvit taputellaan laudalla notkeammiksi. Se helpottaa fileen käärimistä. Fileen maustoin ulkopinnalta suolalla (ei välttämätön) ja mustapippurilla ja keskelle laitoin savujuustoa sekä aurinkokuivattua tomaattia. Pekoonin avilla käärin rullalle.
Öljyllä, suolalla ja mustapippurilla maustetut perunat laitoin viereen.
Uunissa niin kauan, että perunat tuntuvat kypsiltä, silloin broilerikin on valmis.

Jälkkäriksi mansikka-vadelmaherkku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti