Nyt nautimme kattilaruokaa. Linssikeittoa.
Helppoa, yksinkertaista ja hyvää, suorastaan herkullista.
Ensin pyöritellään sipulit kattilan pohjalla runsaassa voissa. Sitte vaan sekaan muut vihannekset kypsymisjärjestyksessä. Minun makuuni paprika tuo kulmaa ja kesäkurpitsa pehmeyttä. Pikkuisen chiliä pitää pirteänä. Kaikki muu menee siinä mukana.
Melkein kypsien vihannesten sekaan hyvin huuhdellut linssit.
Kunnon kermalla sopivaksi keitoksi.
Mausteeksi mustapippuria, yrttimaustettua ruususuolaa ja kasvisliemikuutio, jos siltä tuntuu.
Kourallinen persiljaa kruunaa valmiin keiton.
Kermainen ihana keitto on todellista voimaruokaa.
Kuvaan oli pakko heittää persiljaa päälle, koska ulkonäkö ei häntä imartele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti