keskiviikko 7. joulukuuta 2022
Kolme suosikkipiirakkaa
tiistai 6. joulukuuta 2022
Itsenäisyyspäivän menuu
Speltti risottojyvät broilerin kaverina
perjantai 2. joulukuuta 2022
Porkkanasosekeitto, kasvis-makaronilaatikko ja hiukan päättelyä
torstai 1. joulukuuta 2022
Broilerijauhelihapihvit
lauantai 26. marraskuuta 2022
Omenapiirakka, oli mehevää ja hyvää
perjantai 18. marraskuuta 2022
Perjantain iloksi piimäpiirakka
torstai 17. marraskuuta 2022
Punajuuri-soijalaatikkoa eilen ja tänään
tiistai 15. marraskuuta 2022
Pala hirveä
sunnuntai 13. marraskuuta 2022
kokonainen uunilohi

Pese purjo sekä fenkoli ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Irrota oksia tillinvarsista ja viipaloi hyvin pesty sitruuna.
Täytä kala. Jos aineksia jää yli, asettele ne lopuksi kalan ympärille folioon.
Hiero kalan pintaan molemmin puolin karkeaa suolaa, fenkolinsiemeniä ja rouhittua valkopippuria.
Tee alumiinifoliosta uunipannulle kalalle sopiva reunallinen ”astia”, jolloin kalasta kypsyessä irtoava neste jää foliolle. Nosta täytetty kirjolohi foliolle ja lisää päälle vähän öljyä (esim. sitruunaoliiviöljyä).
perjantai 11. marraskuuta 2022
Nyhtökaura-makaronilaatikkoa
torstai 10. marraskuuta 2022
Herkullinen Kasviskeitto
keskiviikko 9. marraskuuta 2022
Leipomispäivä ja broilerimakaroonilaatikkoa
Ainekset
300 g
tummaa makaronia
1 rkl
öljyä
400 g
broilerinjauhelihaa
1
hienonnettu sipuli
3
hienonnettua valkosipulinkynttä
2 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
chilijauhetta
2 dl
juustoraastetta
4 dl
tomaattimurskaa
2
munaa
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
suolaa
mustapippuria
Keitä makaronit melkein kypsiksi ja valuta ne.
Ruskista jauheliha ja sipulit. Mausta paprikalla, chilillä, suolalla ja pippurilla.
Kokoa vuokaan vuorotellen makaronia, jauhelihaa ja juustoraastetta.
Yhdistä tomaattimurska, kananmunat, suola ja sokeri. Kaada seos vuokaan.
Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.